Όροι & Προϋποθέσεις

• Γενικά

Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα Greto. To www.greto.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει προς πώληση παραδοσιακά, ελληνικά προϊόντα και καλλυντικά . Κάτοχος της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η Τοτάκη Ελευθερία, με έδρα Σιγής 14, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ΤΚ.63200 Ελλάδα, ΑΦΜ: 152521469, ΔΟΥ: Νέων Μουδανιών. Κάνοντας πλοήγηση στην Ιστοσελίδα και χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες ή και προβαίνοντας σε αγοραπωλησίες Προϊόντων, αποδέχεστε όλους τους τρέχοντες Όρους και τις Προϋποθέσεις, καθώς και τις κατά καιρούς ενημερώσεις τους. Σε περίπτωση διαφωνίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, ή μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνσή μας, αλλιώς η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη. Πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά αυτή την ιστοσελίδα για να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Διευκρινίζεται πάντως ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει, αλλά ισχύει για το μέλλον. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

• Συναλλαγές και υπηρεσίες

Το ηλεκτρονικό κατάστημα προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται.To κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στην Ιστοσελίδα της και να τροποποιεί, ανανεώνει ή και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή και τήρηση προθεσμίας υπό τον όρο της ενημέρωσης των χρηστών όπως και όπου νομίμως προβλέπεται. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι η περιγραφή των συστατικών των προϊόντων και εν γένει των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στις ενδείξεις επί των προϊόντων και οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης αυτών γίνεται από τους ίδιους τους προμηθευτές τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται πάνω στο προϊόν (το κατάστημα συμμετέχει στην αλυσίδα διανομής μόνον ως ενδιάμεσος ή τελικός πωλητής) δεν οφείλει και ούτε είναι σε θέση να ελέγξει ούτε ευθύνεται για την αλήθεια ή την ακρίβεια αυτών.

• Πολιτική απορρήτου

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτής της ενότητας και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχεται στην ιστοσελίδα είναι αληθή.

• Πνευματικά δικαιώματα

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η εμφάνιση και προβολή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή και εκχώρηση άδειας ή και δικαιώματος χρήσης του. Μπορείτε να αποθηκεύετε, εκτυπώνετε και εμφανίζετε το διαθέσιμο περιεχόμενο αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση, διαχείριση, διανομή, ολική ή μερική αντιγραφή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή με άλλο τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου ή αντιγράφων του περιεχομένου παρέχεται σε εσάς ή εμφανίζεται στην παρούσα Ιστοσελίδα ούτε μπορείτε να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο αυτό σχετικά με οποιαδήποτε επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα εκτός αν έχετε λάβει έγγραφη άδεια από εμάς. Δεν επιτρέπεται, επίσης, η τροποποίηση, μετάφραση, αποσυμπίεση , ανακατασκευή ή δημιουργία παράγωγων έργων με χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή συνοδευτικής τεκμηρίωσης. Επιπρόσθετα, δεν διαθέτετε καμία άδεια ή συγκατάθεση χρήσης, με κανένα τρόπο, των εμπορικών σημάτων και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτά τα σήματα.

• Όροι πώλησης

Πραγματοποιώντας μια παραγγελία, συμφωνείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Κατά κανόνα παραδίδουμε προϊόντα μόνο εντός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας.

• Παραγγελία

Η παραγγελία σας λαμβάνεται μέσω της ιστοσελίδας μας και αφού συμπληρωθούν όλα τα σχετικά πεδία και επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, καταγράφεται και αποστέλλεται σε εσάς το σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (email) με επιβεβαίωση της παραγγελίας και στην συνέχεια γίνεται η αποστολή. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με την επιβεβαίωση της παραγγελίας καλείστε να ειδοποιήσετε άμεσα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικός είτε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Σε περίπτωση που πληρώσετε με πιστωτική κάρτα η επιχείρηση μας για τη μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω τρίτου on line παρόχου υπηρεσιών πληρωμών) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά.

• Έλλειψη προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη θα ενημερωθείτε άμεσα για τον χρόνο παραλαβής του.

• Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης την παραγγελίας είναι 1-3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που λαμβάνεται το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα ενημερωθείτε. Μπορείτε να ελέγχετε την παραγγελία σας από την αντίστοιχη ενότητα.

• Ελαττωματική παραγγελία

Σε περίπτωση ελαττωματικής ή λανθασμένης παραγγελίας καλείστε να ενημερώσετε το κατάστημα μας άμεσα (1-3 εργάσιμες ημέρες) για αποκατάσταση της παραγγελίας.

Contact to us